Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

 • NEGA KOJOJ UVEK MOŽETE DA VERUJETE

  Yuta Centar Čačak

  Čuvar Vaše lepote i zdravlja Vaše kože Konsultacije i zakazivanje na 032/344-575

    detaljnije
 • DOKTOR SPECIJALISTA

  Dr Suzana Kostić

  OBRATITE SE NAŠEM STRUČNJAKU! Biografiju dr Suzane Kostić možete pogledati ovde

    detaljnije
 • POKLON ČESTITKA

  Obradujte dragu osobu

  U našoj ordinaciji možete uplatiti poklon čestitku i pokloniti je dragoj osobi. Vaučer može biti bilo kog iznosa i može se iskoristiti za tretman iz naše ponude ili mix od nekoliko tretmana.

    detaljnije
 • NAŠ STRUČNI TIM

  Dipl. kozmetolozi i fizioterapeuti

  Temelj filozofije dr Suzane Kostić i njenog stručnog tima je individualan pristup prema svakom klijentu, efikasnost procedure, komfor, zadovoljni pacijenti, a u osnovi svega postići svež, zdrav, očuvan i prirodan izgled!

    detaljnije

DIODNI LASER - LASERSKA EPILACIJA

(TRAJNO UKLJANJANJE DLAČICA)

Uz ovu najnoviju tehnologiju lasera, savremeni muškarci i žene mogu smatrati neželjene dlačice na licu i telu delom prošlosti! Laser "BEZ BOLA" postavio se na tržištu kao dokazano delotvoran tretman koji uklanja sve vrste dlačica bezbolno, brzo, tokom cele godine, sa najdugotrajnijim rezultatima, prilagodljiv svim tipovima kože.

SUMNJATE DA IMATE RIZIČAN MLADEŽ?

PREKONTROLIŠITE NA VREME!!!

U našoj ordinaciji možete zakazati preglede kod hirurga dr Biljane Marić i ortopeda dr Milorada Ranitovića kao i konsultacije, uklanjanje mladeža, intrazglobne injekcije i druge sitne hirurške intervencije. Ukoliko se dijagnostikuje da mladež treba odstraniti, možete takođe i to uraditi u ordinaciji Yuta Centar. Sve preparate koji su hirurški odstranjeni u našoj ordinaciji pregleda specijalista patologije dr Prvoslav Savić sa kojim ordinacija ima ugovor o saradnji. Zakazivanje pozivom na telefon 032 344 575 ili nas posetite na adresi Kralja Petra 30/3.  

Blog

Poslednje vesti

AKTUELNI VIDEO

POGLEDAJTE NAJNOVIJI VIDEO MATERIJAL