Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

KOZMETOLOGIJA

SLIMING APARAT ZA OBLIKOVANJE TELA

REŠITE PROBLEM CELULITA I OPUŠTENE KOŽE

Aparat najnovije generacije koji je odličan ukoliko želite da se rešite celulita, a i da zategnete svoju kožu. Aparat kroz lipomasažu koja je 100% prirodna, neinvazivna i neagresivna metoda mehaničke stimulacije kože i vezivnog tkiva u vidu dubinske masaže, reaktivira i ponovo pokreće ćelijsku aktivnost. Može se koristiti za stomak, leđa, ruke, noge i zadnjicu. Rezultat je smanjena vidljivost i količina celulita.

Za zatezanje kože aparat dejstvuje radiotalasnim liftingom koji predstavlja primenu visokofrekventne struje sa ciljem stimulacije kolagena, ubrzanja metabolizma i izazivanja lipolitičkog efekta.

Namenjen je svim osobama koje na neinvazivan način žele da zategnu kožu stomaka, ruku i butina. Idealno je da se koristi u sklopu tretmana za reoblikovanje tela, smanjenje obima i anticelulit masaža.  Tretmani sliming aparatom su prijatani, bezbolani i bez neželjenih efekata, tako da se nakon tretmana možete nesmetano vratiti svakodnevnim obavezama. Za optimalne rezultate potrebno je 5 do 10 tretmana u razmaku od 5 do 7 dana. Tretmani imaju kumulativno dejstvo i pun efekat se vidi nakon mesec dana. 

Stanja koja isključuju primenu ovih tretmana su trudnoća, prisustvo metala u polju delovanja visokofrekventne struje, bolesti krvnih sudova, ostećenja kože, kao i epilepsija.

Izvođenje tretmana možete pogledati OVDE