Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

KOZMETOLOGIJA

PEDIKIR I MANIKIR


MEDICINSKI I ESTETSKI PEDIKIR 

Ukoliko želite da Vam stopala i nokti na nogama uvek izgledaju lepo, glatko, ali pre svega zdravo, onda je profesionalni pedikir pravo rešenje za Vas!
Pedikir je sastavni deo higijene čoveka i preporuka je da se radi jednom mesečno. Prema želji, ali i potrebi klijenta ovaj kozmetički tretman nege stopala može biti različit.
Klasičan (estetski) pedikir se radi kod zdravog stopala kod koga se obrađuje stopalo koje se redovno održava u salonu, otklanja se eventualna zadebljana koža, tretira se kožica oko noktiju, uz prethodno natapanje u toploj kupki, lagana masaža, ulepšavanje i lakiranje.
Medicinski pedikir podrazumeva tretman zdravstvenih problema koje nalazimo na stopalima: jako zadebljane kože i problema kao što su urasli nokti, gljivice, kurije oko, pukotine i sl.
Izbor tipa pedikira svakako zavisi od želja korisnika, ali i od stručnih saveta naših pedikira.

Izvođenje tretmana možete pogledati OVDE

MANIKIR - LEPE I NEGOVANE RUKE SU PRIORITET SVAKOJ DAMI!

Manikir je sastavni deo higijene čoveka, a podrazumeva negu ruku i noktiju. Sam tretman klasičnog manikira obuhvata: sređivanje zanoktica, nokti se podsecaju na željenu dužinu, a nokatna ploča se polira i lakira u željenoj boji. Piling za ruke, kremica koja će nahraniti kožu i naravno hranljivo ulje za negu zanoktica je neizostavni deo klasičnog manikira. Za dodatnu negu kože ruku tretman se može kombinovati sa parafinskim tretmanom za ruke koji se koristi za lečenje suve i ispucale kože ruku, čineći je mekanom i revitaliziranom.

Izvođenje tretmana možete pogledati  OVDE

Ukoliko ste za moderniju varijantu, pored klasičnog manikira u našoj ordinaciji možete uraditi GELLAK, GEL, IZLIVANJE...