Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

KOZMETOLOGIJA

HiFu ULTHERA TRETMANI

ZA UNIŠTAVANJE MASNIH NASLAGA, ZATEZANJE KOŽE I OBLIKOVANJE TELA
 
HiFu ULTHERA aparat je fokusirani ultrazvuk velike snage, najnovija i najdjelotvornija tehnologija u tretiranju opuštene kože i razbijanja masnih naslaga. Prodire do 13mm dubine gde menja strukturu masnih ćelija i ubrzava njihov metabolizam. Procedura je bezbolna i jednostavna. Eliminacija masnih naslaga traje 4 nedelje. Kod veće količine masnih naslaga tretman se može ponoviti nakon 4 nedelje. Efekat je vidljiv i dugotrajan. Zamenom kertridža na aparatu, menja se funkcija i dubina prodiranja ultrazvuka na 8mm što odgovara samoj debljini kože. Time se stimuliše sintezu kolagena i elastina što dovodi do zatezanja opuštene kože tela.

PREPORUKA:
Svakodnevnom upotrebom mleka za telo sa visokim procentom glikolne kiseline( 20 % ), takodje se obnavlja kolagen i elastin i zateže opuštena koža tela. Naizmeničnim tuširanje toplom i hladnom vodom, vežbanjem i masažom održava se postignuti efekat. Ne treba zaboraviti način ishrane koja ne treba da sadrži masti i šećere ,kako bi se trošile sopstvene rezerve iz masnog tkiva
 

TRETMANI LICA – ZATEGNITE I UČVRSTITE VAŠU KOŽU POTPUNO SIGURNO I BEZBOLNO!

HiFu terapijom se postiže:
*Zatezanje i podizanje kože na jagodicama 
*Smanjenje bora na vratu i smanjenje podbratka.
 
Rezultati su dugotrajni i vidljivi odmah nakon tretmana. Krajnji rezultati su obezbeđeni nakon 2 – 9 meseci, a dužina trajanja dobijenih rezultata može biti od 2 – 3 godine. HIFU tretman je bezbolan i sprovodi se bez aneszetije, te je potpuno neinvazivna metoda za lifting. Nakon tretmana, koža može biti blago crvena, ali nakon par sati crvenilo nestaje, te se brzo možete vratiti svojim životnim aktivnostima. 

Izvođenje tretmana možete pogledati OVDE