Ordinacija za kožne i polne bolesti, estetske zahvate i kozmetologiju

SAMO ČISTA KOŽA JE LEPA KOŽA!

AQUA PEEL FACIAL odnosno hidrodermoabrazija, je neinvazivna procedura koja koristi hidro-tehnologiju pri čemu se uklanjaju izumrle ćelije sa površine kože, čiste folikuli i proširene pore, a takođe i ujednačava boja tena. Tretman je namenjen za sve tipove kože (naročito za veoma nečiste kože) i može se raditi samostalno ili uz klasičan higijenski tretman.

U okviru tretmana pored površinskog čišćenja kože, pilinga lica prema tipu kože i opuštajuće masaže lica, koristi se glikolna pena ili gel koja pojačava efekat samog tretmana aparatom za hidrodermoabraziju. Za razliku od dijamanstske mikrodermoabrazije pri kojoj se koristi abrazivna sonda za piling kože, hidrodermoabrazija koristi vodu kao osnovno sredstvo za piling i čišćenje. Klijentu je omogućeno da nakon tretmana pogleda izgled vode i preparata i da se uveri u delotvornost tretmana. Na kraju tretmana se stavlja maska, a potom i krema prema tipu kože klijenta.

Tretman traje do 40 minuta, potpuno je bezbolan i nije agresivan za kožu. Efekti tretmana su odmah vidljivi: koža je čistija, pilingovana, zategnutija, sjajna, hidrirana i lepa na dodir, a folikuli se znatno sporije pune naročito kod masne kože. Ovim tretmanom se može tretirati koža lica, vrata i dekoltea.